miercuri, 2 ianuarie 2008

renunt la ziua de nastere


Azi am implinit anii! A fost ziua de nastere cea mai nereusita din toate cele 26 nereusite! Asa ca m-am decis, sa-mi desfiintez propria zi de nastere, la modul cel mai serios. Ea nu exista pentru mine, asa cum eu nu exist pentru ea. Nu vad sensul asteptarii zilei de nastere cand ea nu vrea sa te primeasca; ba mai mult, iti da de inteles an de an urmatorul mesaj: "ba boule, (in cazul meu, vaco) ce tot astepti atat?
Dar incapatanarea prosteasca a omului, vrea sa scoata apa din desert.
So, i-am dat cancel, delete zilei de nastere, sunt omul care s-a nascut pe Luna, intr-o luna. Aniversarile mele imi provoaca o stare cumplit de rea, prin urmare nu am niciun motiv serios sa le iau in seama.

6 comentarii:

Anonim spunea...

chiar dacă ești bosumflată eu tot îți spun la mulți ani :)

Ana spunea...

multumesc de urare, puteai sa te si semnezi. Nu-mi plac anonimii; anonimatul e ca jocul "de-a v-ati ascunselea", so, astept sa te semnezi daca nu cer prea mult.

Anonim spunea...

asta e identitatea mea în lumea virtuală iar din cea reală nu faci parte ;)

Ana spunea...

asta o stiam sigur :); just asked, that' all.

Anonim spunea...

zi de nastere..toti bucurosi.din an in an serbari etc.ziua de nastere e una si trebu sa realizam...dar vrem sa sarbatori..sa ne manifestam ..din an in an devenim mai maturi ..mai cuprinzatori in viata lucru ce ar trebui sa ne releveze idea ca suntem intr-un univers singuri..si odata intrati va trebui sa si iesim...parcugem 3 etape..nasterea-casatoria si moartea..si prin moarte iesim din acest univers real..intrand intr-unul ireal..unde vom fi in viata tot timpul..[am deviat putin subiectul..cu filozofia da na:D]

Ana spunea...

prea filozofic zis pt. mine ;))intr-adevar

Las altora placerea sa se bucure de ziua lor de nastere, eu nu o mai fac de-acum, clar! Nu cred ca se va opri lumea in loc doar pentru mine. Nu s-a oprit ea nici cand m-am nascut, nici cand am intrat prima data la scoala, nici cand mi-am facut buletinul, nici cand am plecat de langa parinti,nici cand am reusit la facultate, nici cand mi s-a marit leafa.
So let's face it!