marți, 15 ianuarie 2008

America lu' Columb "l-au dat in gat"

Aho, aho copii si frati, stati putin si va mirati, sau NU. Jurnalisti din toata lumea fiti atenti la urmatoarea stire impanzita de antena 3 (post dedicat stirilor), mediapress, mediafax si alte media si medii de care vreti. Conform unui studiu si ulterior al unui comunicat dat de catre americani se pare ca marele Cristofor Columb sta la originea propagarii sifilisului, aducand din Lumea Noua o bacterie care a suferit mutatii, transformandu-se in bacteria ce transmite virusul Treponema Pallidum.
Informatia este sustinuta si de o lucrare a lui Voltaire numita "Candide" prin care afirma ca exploratorul a "luat dintr-o insulă din America de Sud această boală care afectează sursa reproducerii şi care chiar împiedică reproducerea, uneori".
Sa-nteleg ca americanii sunt mai predispusi la sifilis :D? Ce ti-e si cu italienii astia :)). M-am lamurit si cu el, Columb. Maine, poimaine, aflu ca defapt era gay sau nu (doar era marinar, nu?). Nu ma mai mira nimic. Nu s-o fi stiut de unde provine sifilisul pana acum? sa fim seriosi. Americanii ne arunca stiri cand vor ei ca si cum ar arunca firmimituri la porumbei.

P.S. la Antena 3, iar talk-show cu Norica. Incepand de azi, numar zilele pana cand se va termina cu acest scandal.

1 comentarii:

Anonim spunea...

da ce aberatii pot zice cei din presa..televiziune etc..da voi ramani credeti ca sunt lucruri foarte bune:))..si veti ajunge departe dak le mai si respectati:)