joi, 26 noiembrie 2009

NU Geoana!

Pentru ca suntem intr-o perioada din ce in ce mai acida a electoratului, si anume deadline-ul 6 decembrie, profit de ocazie si urmaresc cat se poate emisiunile in car apar cei 2 candidati: Geoana, Basescu. Recunosc ca cele mai multe bile albe le are Basescu, punctaj mai mult sau mai putin adunat pe un fond de simpatie.
Sunt atenta la jurnalistii care organizeaza talk-show-urile, si constat ca au aceleasi intrebari, iar invitatii lor vin cu aceeasi varianta de raspunsuri ca la electoratul din 2004.

p.s. constat ca d-nul Crin Antonescu are profil pe facebook. Intrati si va minunati. Traiasca web 2..0-ul!
Zarurile au fost aruncate pentru mine, si de azi initiez campania

3 comentarii:

Dragos spunea...

Nu stiu cine se ocupa de campaniile electorale ale lui Geoana si Antonescu, dar as vrea sa-i cunosc pe oamenii astia, sa le strang mana cu un zambet parsiv si sa-i intreb de unde au venit cu ideile. Spoturile sunt insa cireasa de pe tort. Am putut admira pe cel al lui Geoana, nu cred ca se putea mai comunist de atat. Stegulete rosii, admiratori fanatici si o replica a la Becali pe final. Antonescu, are insa un imn patetic, ce te lasa perplex, in timp ce te uiti la fata lui de baietel din corul bisericii. Aveam acum cativa ani o simpatie pentru Geoana pentru ca avea niste discursuri elaborate, ce exprimau clar si concis problemele externe ale Romaniei. A trecut vremea, lasand doar o palida amintire ce se asterne usor peste umerile romanilor indobitociti de stres si de munca. Basescu este candidatul PDL, partidul cu cel mai multi mafioti, inclusiv the king pin, Don Blaga. Asadar romanii care tind sa-si justifice drepturile si obligatiile civice ar trebui sa cantareasca meticulor posibilitatile si sa priveasca atenti prin globul de cristal, pentru ca la orizont nu se intrezaresc schimbari pozitive, iar urmatorii ani vor fi extrem de grei pentru tarisoara noastra, republica bananiera Romania.


^ de final: nu votati cu prostanacul :
http://www.youtube.com/watch?v=abKZKsfJOAM

Ana spunea...

Merci de suport, Dragos!
Eu personal, stau si ma intreb atunci cand vine ziua votului, EU defapt, pe cine / ce votez?.
Sa ne sapam oare singuri groapa? Sa fie votul nostru un semn de incurajare ca ei sa fure mai bine?
Din pacate, trebuie sa aleg raul cel mai mic; si cum nu mai vreau sa resimt comunismul servit de nea' Iliescu, aleg Base.
De votat, tot trebuie sa votez.

Ioan Maxim spunea...

Go Basescu! Nu Geoana! :D