luni, 15 septembrie 2008

Dumnezeu si-a luat concediu?

Sunt muta la ceea ce am putut gasi intr-un om. Cata durere sa poti duce, ma intreb? Pana cand? De ce? Cu ce ai gresit? Cine a gresit defapt, si pentru asta tu acum platesti?
Nu stiu cum sa ajut. Simt ca am mainile legate si nu pot face nimic in privinta asta. Sa iti incalzesc durerea cu o farfurie calda de mancare? Dar asta cu siguranta nu ar insemna absolut nimic. Sa te acopar cu o haina? Poate ti-ar mai ascunde din rani...Sa iti spun ca esti un om frumos? Asta nu ti-ar aduce un zambet pe fata, ca doar am incercat. Sa iti povestesc ca viata poate fi si altfel decat cea pe care ti-au oferit-o toti acei care te-au inconjurat? Cred ca m-ai scuipa.
Tu, care esti in spatele monitorului si citesti toate astea, ce ai face in locul meu? Te-ai da la o parte si te-ai face ca nu auzi? Ca nu vezi? Ca nu ai o mana libera sa o intinzi? Ca ti-e sufletul incarcat de alte griji incat sa le asculti si pe ale altora? Spune-mi ce as putea sa fac.
Te-ai ingrozi sa asculti cu sufletul. Ti-ai pune capul in maini si ai plange in bocet. Te-ai simti neputiincios ca mine si iti vei dori ca toate astea sa nu fie decat un roman prost.

4 comentarii:

Opal Mae, The Storyteller spunea...

Darling, doll, lumea asta se dezumanizeaza si nu mai intereseaza pe multi ce face vecinu', decat daca e o barfa care merita nominalizare si Oscar. Daca e o problema, ii lasa rece.

Opal Mae, The Storyteller spunea...

Am uitat un amanunt important.
Pe toti ii intereseaza ce face capra vecinului de la parter, nu ce probleme are vecinu'.
(Vezi ca e cu substrat)

Anonim spunea...

Doll,
Cum naiba pot să mai dau de tine?
Mi-e blogat blogul, am tot încercat în mai multe rânduri să dau de tine, să știu cum ești și să nu încolțească în mintea ta ideea că te-aș fi uitat.
Vreau să păstrăm cumva legătura. Ai timp să te gândești la o idee?
Somn blând.
Maydell

Anonim spunea...

Doll,

M-am gândit eu. :)
Îți las numărul de telefon, dacă mă vei suna, va fi o plăcere deosebită pentru mine, dacă nu, nu.
0735 630 031
Maydell

P.S. Am vești.