vineri, 16 noiembrie 2007

Scrisoare catre Amelie


Bine ai venit pe lume Amelie

ne gandim la tine de dinainte de a te naste tu, insa de 25 de ore ne gandim mult mai mult decat pana acum.
Nu stim decat ca esti brunetica, ai ochi albastri, dormi mult si plangi putin, si deja zambesti frumos!
9 luni ai trait si ai crescut in burtica la mami. Acolo in burtica mancai, dormeai si te jucai cu manutele si piciorutele asa de tare incat mami punea mana pe burtica si putea simti loviturile tale.
Suntem mai mult decat fericiti ca te avem si suntem foarte nerabdatori cu totii sa te vedem.

p.s. toata familia asteapta noutati de la tine!

7 comentarii:

Marian spunea...

2 10 2 10 ..intru eu ! pe felie ..si defapt nu e nici 2 nici 10 ca e 9 numarul magic ...9 luni de asteptari 9 luni de ganduri frumoase ..in spatele acestor 9 luni se ascunde defapt 1 suflet un sigur stil de viata o singura dragoste o singura familie ..un singur nume Amelie ...
Te pupa Unchiu Marian Amelie ! :*
P.S. dami un beep cand ajungi acasa :P

Ana spunea...

u litle Eminem...
ai dreptate;) Amelie astetpam beep sau buzz cand ajungi acasa!

Unknown spunea...

joi, 15 nov s'a nascut Amelie, prima noastra nepotica. Desi asteptam cu totii sa vina, febra care ne'a cuprins pe toti (fratii si mam) la aflarea vestii a fost ceva extraordinar.am remarcat asta si m'am bucurat de bucuria tuturor... Am avut sentimentul ca suntem intradevar o familie si mi s'a derulat din nou in fata filmul copilariei noastre, cat a fost de greu...pe atunci nici macar nu puteam s'ami imaginez momentele astea. Greutatile ne'au unit si azi traim impreuna momente atat de frumoase impreuna chiar daca sunetm la distante atat de mari unul de altul.
"Bun venit pe lume Amelie", "S-a nascut Amelie", "sunt unchi", "sunt matusa" astea erau mesajele status de pe messenger, parca innebunise lumea. Ce tare! Vorbeam cu Geo la telefon si imi spunea ca mam e langa el si plange. Am ras amandoi dar amandoi am inteles cat de profunda era bucuria ei ("si Maria pastra toate acestea in inima ei"). Ma gandeam insa la Mada, la Mark,in special la Mada cum se simte si nu indrazneam inca sa o sun. Am simtit cred abia atunci o mai mare emotie cand am primit de la ea urmatorul mesaj: "ieri la 2 dupa amiaza a venit Amelie, 3750 gr, 51 cm, bruneta cu ochi albastri, doarme mult, plange putin si rade deja in somn. Luni mergem acasa. Magda". Prima caracterizare care a fost imediat preluata de agentiile de informare din familie. Ce stire de impact...ce bucurie vei avea Amelie mai tarziu cand vei afla despre toate astea. Cu cata dragoste ai fost asteptata!
Matusa Tereza

Unknown spunea...

9 luni de asteptari... 9 luni de sperante .. 9 luni de durere pentru magda 9 luni de vise pentru mama, 9 luni pentru a ne face fericitipe noi, 9 luni pentru amelie.cateva mii de kilometri intre romania si bielefeld dar aceeasi speranta! si iata ca ca minunea s-a intamplat joi cand toata lumea intreba in stanga si-n dreapta nimeni nu stia nimik toti asteptau minunea si.... apare un sms o prima veste. S-a nascut Amelie!acele 9 luni s-au scurs acum urmeaza bucuria, bucuria ei ca poate scoate primele sunete, bucuria lui marck si a magdei ca si-au implinit inca un vis, bucuria noastra pentru ca suntem unchi matuse, si sa nu o uitam pe mama... care a asteptat clipa asta enorm. Toata lumea fericita pentru Amelie cata binecuvantare asupra familiei. Totusi sa nu uitam ca asta e abia inceputul poate vor fi multe alte 9 luni de asteptari si clipe de fericire. dar cum bucuria primului nascut este imensa propun sa inchinam in cinstea ta Amelie!
Nu-mi ramane decat sa-i felicit pe marck si magada si sa ma gandesc ca asta e doar inceputul..
In concluzie ...cine urmeaza?:P asteptam noi vesti. Te pupa unchiul George
P.S. sa nu uiti sa-mi dai si mie id-ul tau de meseger! :P

marius spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
marius spunea...

Draga Amelie, iti scriu aceste cateva randuri ca sa iti transmit un gand de multumire pentru ceea ce ne demonstrezi si ne inveti. Tu esti un semn al iubirii si ne transmiti mesajul de iubire din partea lui Dumnezeu. Iti multumim deoarece datorita nasterii tale am mai fost partasi la inca o minune pe care Dumnezeu a infaptuit-o in mijlocul nostru. De la tine invatam acum ce este puritatea si curatia unui copilas. Iti doresc sa ai parte de multa sanatate si de multa iubire ceea ce nu ma indoiesc ca vei duce lipsa. Sa nu uiti ca esti pentru mama si pentru tata o minunata binecuvantare si in acelasi timp cel mai minunat dar pe care il poate face Dumnezeu unei familii. Sa fii iubita.

Cu mult drag, Marian Blinda (Marius)

P.S. Deoarece Amelia inca nu stie sa vorbeasca si binenteles nici sa citesca, rog pe mama sa i le transmita... sigur... intr-un limbaj specific comunicarii dintre un copilas si mama lui :-)

Anonim spunea...

Micuta Amelie, vazand cat de frumos ti s-au adresat cu totii imi venea foare greu sa astern pe hartie cateva randuri, parca imi furasera toti ideeile chiar pana si sentimentele de bucuriile pe care le traiam de la aflarea nasterii tale, ma simteam plina de emotii ca la sustinerea unui examen...Insa in aceasta dimineata, la implinirea a 7 zile de la nasterea ta...m-am hotarat sa-mi exprim emotiile si bucuria pe care am trait-o alaturi de toti ceilati...
Te-am asteptat cu totii pe 11.11.2007, plini de emotii ne uita in fiecare clipa la ceas, la messenger...si bine inteles la telefon...asteptam cu totii un semn! De unde? De oriunde...numai sa fi venit, un mesaj, un telefon...un rand scris pe messenger...oriunde si orice care sa ne fi informat despre venirea ta, dar...nu ai vrut sa ne cunosti in acea dumnica de 11.11.’07...vorba mamicii tale...”trebuie sa se mai machieze un pic gagica:)"
Am continuat sa asteptam...12, 13...zilele treceau...14...medicii vorbeau de o intarziere de 14 zile...asta ar fi insemnat sfarsitul lunii...
Si iata ca pe 15.11.2007 te-ai hotarat sa renunti la machiaj :) si sa vii printre noi...Este o mica minunata povestioara a ultimelor tale zile inainte sa vii la noi...Cu siguranta mami iti va spune una de 9 luni...
Amelie,ingeras micut...iti doresc sa ai parte de toata iubirea si dragostea celor din jur asa cum ai avut parte din prima clipa! Domnul sa te ocroteasca si sa te fereasca de orice rau!
Mark si Magdalena...
Felicitari Mark, Felicitari Magdalena...Felicitari nasa draga...:)Nu mai sunteti doi cum ati pornit ci trei (deocamdata:))Casa va este binecuvantata deasemenea si casnicia! Mult succes in statutul de parinti, curaj si incredere in Cel de Sus pentru ca de la El vine darul vostru!

Cu mult drag...
Maria Cristina B.