joi, 22 noiembrie 2007

guerilla digitala a Presedintelui

sub sloganul "hasta la vista, lista", ne cheama Presedintele la vot pro referendum. Nu ni s-a uscat brushul, nu ne-a ruginit cursorul! Ascuţiţi pixelii şi hai să-i radem pe listaci! La arme!", este îndemnul de campanie a guerillei digitale.

Materialele realizate până în prezent parodiază alte filme de acţiune celebre, dar şi produse de curăţenie, preşedintele fiind prezentat, de pildă, în rol de detergent universal. Unele se folosesc şi de imaginea unor aversari politici ca Decebal Traian Remeş, Dinu Patriciu sau Cristian Adomniţei. Pentru acesta din urmă, mesajul este "incompetent by nature, ministru by choice."
De data asta deliciul il face jocul "Razboiul curateniei" prezent pe site-ul presedintelui http://www.basescu.ro/ si parodiaza "Razboiul Stelelor", cu Traian Basescu pe post de Cavaler Jedi. Instrumentul dreptatii este o matura portocalie, deviza fiind "Ia listacii pe faras".
Din regulamentul jocului, bag seama ca listacii trebuiesc luati pe faras si aruncati cat mai multi in tomberon inainte de a ajunge in parlament, daca nu, ne face atenti presedintele "vor continua sa bantuie prin parlament". Premiul cel mare este invitatia la un ceai cald, vineri seara la ora 20.00 alaturi de Presedinte.
Ce sa zic, pentru campanie are bila alba, insa nu ma convinge sa merg la referendum, cel putin deocamdata.

0 comentarii: