luni, 30 iunie 2008

noaptea "imploratorilor" de publicitate

Am ajuns vineri seara la a-13-a editie a "noptii devoratorilor de publicitate"; temperatura 40 grade, lume nu foarte multa.
Evenimentul a fost deshis de cei de la Shukar Collective care sincer, de data asta nu mi s-au parut extraordinari, poate din cauza caldurii, poate pentru ca si de data asta lipsea Tamango, dovada de care a dat si publicul care nu parea foarte multumit de acest aspect.
In fine, au fost multe reclame, mai bune sau mai rele, unele nominalizate si pt. Cannes-ul de anul asta, si cateva romanesti, chiar.
Unele dintre cele mai tari reclame mi s-au parut cele la prezervative.
Nu am rezistat toata noaptea, desi, poate daca ma straduiam reuseam ajutata de tonomatul de cafea care era pe acolo.
Credeam ca ceea ce se numeste "creme de la creme" se pastreaza pentru zorii zilei, dar din spusele prietenilor se pare ca nu a fost tocmai asa. Ci doar ca noaptea a continuat in acelasi ritm: una buna, una rea (sau daca vreti, una dulce, una sarata).
Am ramas cu promisiunea lui Dan Chisu, ca vara urmatoare, nu va mai trebui sa suportam caldura aia, nenicule!

vineri, 27 iunie 2008

Libertatea de exprimare, cenzurata politic

Legea privind ponderea egală a ştirilor încalcă libertatea de exprimare

Senatul a adoptat, miercuri, cu unanimitate de voturi, o propunere legislativă care îi are drept iniţiatori pe senatorul PRM Gheorghe Funar şi deputatul PNL Ioan Ghişe, proiect care vizează modificarea şi completarea Legii audiovizualului 504/2002 în sensul că programele de ştiri ale posturilor de televiziune şi de radio vor trebui să conţină, în pondere egală, ştiri cu teme pozitive şi, respectiv negative. "Această lege este un gest arbitrar şi amatoristic de a clasifica ştirile în bune şi rele, excluzând ideea de informare corectă şi încălcând grav libertatea presei şi libertatea de exprimare, garantate prin Constituţie. Textul legislativ contravine ideii de informare corectă şi echidistantă şi creează instituţia arbitrului care poate să stabilească ce e bun şi ce e rău în realitate.

Mihai Coman: "Legea privind ponderea ştirilor contrazice legile jurnalismului"
Decanul Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, din cadrul Universităţii Bucureşti, a declarat pentru NewsIn că legea privind ponderea ştirilor votată mieruri în Senat contrazice câteva din legile jurnalismului, printre care cea a valorii de informare pe care trebuie să o aibă o ştire.
Sursa: Mediafax, 25.06.2008

luni, 23 iunie 2008

NDP - Chisu, here i come!

Vineri, 27 iunie, Sala Polivalenta, ora 20.00
http://www.bilet.ro/concerte/9/319/

joi, 19 iunie 2008

Agenda culturala 20-30 iunie ' 08

Agenda culturala 20-30 iunie '08
- în perioada 20-27 iunie la complexul Romexpo - Bucureştiul găzduieşte, în premieră, Expoziţia Filatelică Mondială (EFIRO 2008) Organizată de Compania Naţională Poşta Română, în colaborare cu Federaţia Filatelică Română
- pe 23 iunie, hai la un ceai de Sanziene la Muzeul Th. Pallady (str. Spatarului nr.22), sa asculti muzica Bucurestiului de altadata eveniment asortat cu muzică şi impregnat de aroma Bucureştilor de altădată intre orele 18.00-24.00 (eveniment organizat de Muzeul National de Arta).
- 24 iunie, orele 19.00-20.30 la Libraria Carturesti (str. Arthur Verona) PR Tea - PR-ul de peste drum. PR International
invitati: Adela Rogojinaru, Adriana Filip (AVIVA), Alina Stanciu (Ogilly Romania)
- 27 iunie- Noptii Institutelor Culturale, organizata de ICR (vezi program, aici: http://www.icr.ro/) in parteneriat cu British Council, Institutul Goethe, Institutul Italian de Cultura, Institutul Cervantes, Centrul Cultural Ungar, Institutul Polonez, Delegatia Valonia-Bruxelles, Centrul Ceh si Institutul Francez.

miercuri, 18 iunie 2008

cate branduri folosesti zilnic?
























strictul necesar doar, nu?

marți, 10 iunie 2008

campanie de branding personal

ora 07.00 - alarma telefon: press the button snooze!
07.05 - alarma telefon: press the button snooze!
07.10 - alarma telefon: press the button snooze!
07.15 - alarma telefon: press the button snooze!
07.20 - ma ridic din pat
Baie, cafea, get dressed and make-up, news meanwhile
Ajung la birou, e 08.30; deschid calculatorul, deschid si mail-ul - No New Message.
Merg in sala de protocol, fac o cafea (e ora 09.00 si e a doua pe azi). Stam la discutii, se face ora 10.00.
Merg la calculator din nou, verific mail-ul - No New Message. Deschid blogul lui Bucurenci, Exarhu, Matasel, Monoranu, si restul.
Se face ora 17.00 - am iesit, si constat si azi ca nu sunt in publicul care-mi place sau cel putin care ma intereseaza. Cam asa se intampla in fiecare zi ! Publicul meu contine colegi, grupuri creative, activitate, proiecte, repsonsabilitati, forfota, preocupare, timing, contacte, colaboratori, agenda, discipoli, formare, cunoscuti, necunoscuti, straini, comunicate, pregatire pentru transformari, etc.
In lipsa acestora, am evadat in fiecare zi pana azi in resemnare. Azi insa, mi-a ajuns cutitul la os, si simt ca nu mai merge asa. Nu mai vreau sa pozez asa daca nu-mi place resemnarea.
Sa zicem, day one: motor... incepe actiunea!

miercuri, 4 iunie 2008

la piata de fotografie

am gasit niste poze care mi-au placut mult pe un site de fotografie.