joi, 6 noiembrie 2008

No title

In lumea in care ne-am nascut, traim si impartasim lucruri, exista mai multe tipuri de oameni. Genul de oameni despre care voi vorbi nu se incadreaza in niciunul din tiparele asa zise normale.
Genul asta de oameni, ii intalnesti adeseori in masinile 4x4, in Lexus-uri, in oamenii care-si poarta ostentantiv Rollex-ul la mana si incearca sa poarte o conversatie cu tine iesindu-i pe gura un limbaj cunoscut sau mai putin cunoscut tie, gen: J. P Gautier, Gucci, Ricci, P. Garage, Channel, Armani, Prada, Versace, Lanvin, Nettie Rosenstein, N. Kamali, Moschino, Oscar de la Renta, Vintage,etc., fara cuvinte de legatura intre ele, ca nu-s in stare sa lege doua cuvinte din vocabular.
Oamenii despre care iti vorbesc sunt periculosi. Ei umbla organizati ca lupii intr-o haita, ca de..."cin' se-aseamna se-aduna"! Sunt incapabili sa lege prietenii adevarate, pentru ca pentru ei nu exista conceptul de genul, decat daca au nevoie de ceva sau cineva, sau se pot folosi de el sa aiba ceva de castigat. Altfel, nu reusesti sa le intri in gratie. Par oameni descurcareti in viata, ca le stiu pe toate, dar defapt bubuie de prostie crasa, snobism, falsitate si superficialitate, lasitate.
Snobismul lor intrece orice limita. Ei nu stiu ca bibliotecile nu-s inventate sa-ti etalezi cartile cu copertile de piele comandate special sa "dea bine" in biblioteca.
Daca s-ar trezi intr-o zi fara bani in buzunar, i-ai gasi cu siguranta in Gara de Nord sau pe langa un fast-food odios tragand din punga cu aurolac.
Daca procentajul de asemenea persoane ar creste pe masura ce vad ca numarul de autoturisme de lux creste si cunosc multa lume fara creier la volanul lor, suntem cu adevarat in pericol.

0 comentarii: