joi, 4 noiembrie 2010

Bucuresti = micul Amsterdam pentru o zi


Duminica, macar pentru cateva ore, daca nu toata ziua, Bucurestiul va fi micul, micul Amsterdam. Si micul, micul Amsterdam nu pentru ca e bikefriendly ci pentru ca noi suntem prieteni ai bicicletei.
Asa ca, ridica-ti bicicleta din curier, pentru ca iarna nu a venit inca. In loc de promenada propun o iesire in grup, dar separat :). Adica sa iesim toti pe strada duminica, intre 13:00 si 14:00 (sau chiar 15:00, pentru cei mai somnorosi sau mai voiosi) si sa ne plimbam liberi, in grupuri mici, fiecare cu treaba lui. Fie ca te duci la piata, la gara, ca te plimbi prin centru sau prin parcul tineretului, ca iesi la un ceai sau la un vin fiert, nu conteaza. Conteaza ca iesi, ca umpli strada si ca faci ce vrei! Si cand ne vom intersecta, hai sa ne lovim cu soneriile si sa ne facem cu ochiul, complici in anarhie :). Hai sa fim cat mai multi, sa aratam ca nu ne pasa de frig si ca putem cuceri bucurestiul, intr-o duminica frumoasa de noiembrie.

Dupa ce ne plimbam, ar fi frumos sa ne intalnim pe Lipscani, in spate la BNR, la intersectia cu Smardan si sa aratam cat de mult iubim bicicletele olandeze si cultura lor urbana. Invitatia nu e doar pentru cei care au astfel de biciclete faine, ci pentru toti cei care le admira sau vor sa le cunosca. Asa ca ne vedem pe la 3, 3 si 15

pedalare placuta!
news via Sebi

0 comentarii: