luni, 21 iunie 2010

seara Sânzienelor sau "My Soul has Gained the Freedom of the Night"

ArtDetox isi deschide seria evenimentelor verii 2010 printr-o declaratie de iubire facuta luminii de Irinel Anghel in Padurea Palatului Mogosoaia, la Cavoul Familiei Bibescu, sambata 26 iunie, de la ora 21:30.
Locul potrivit, momentul potrivit sunt daruri pe care le primesti cu bucurie fara sa mai intrebi de ce acolo? de ce atunci?
Epitaful printesei Elisabeth Bibescu - "My Soul has Gained the Freedom of the Night" devine astfel titlul unui spectacol al carui concept vizual ii apartine Ralucai Ghideanu.
Decorul este semnat: Padurea. LightDesignul ii este incredintat publicului care este invitat sa vina cu lanterne pentru a intra alaturi de Irinel Anghel - soundancer in the Dark / Light al expeditiei artistice, in aventura calatoriei de la Intuneric la Lumina. Doua scene se ofera in spatiul padurii pentru marea trecere de la inlantuire la eliberare, de la moarte la renastere.
Sarbatoarea Sanzienelor, luna plina din seara de 26 iunie, decorul padurii, incarcatura istorica si spirituala a spatiului Complexului Mogosoaia, toate acestea creaza un context special spectacolului creat si interpretat de Irinel Anghel. O productie ArtDetox. Eveniment sustinut de People PR Agency.

sursa: facebook

0 comentarii: